ProLact Relax+ е нисколактозна пробиотична хранителна добавка, получена от краве мляко, чрез млечно-кисела ферментация и лиофилизация и обогатена с екстракт от жълт кантарион. ПроЛакт Релакс+ е концентрирана форма на традиционното българско кисело мляко. Полезните бактерии са с максимална устойчивост и преживяемост при съхранение, дори и на стайна температура. След разтваряне и преминаване през стомашно-чревния тракт, полезните бактерии постигат максимална бионаличност и силен пробиотичен ефект. Екстрактът от жълт кантарион в комбинация с пробиотика действат успокоително и релаксиращо.
ProLact Relax+ е изцяло натурален продукт и не съдържа генноманипулирани микроорганизми, глутен, холестерол, изкуствени оцветители, соя, ядки и консерванти. Препоръчителна дневна доза 2 капсули преди храна, приети с течност. Няма ограничения във времето за приемане. Препоръчителна температура на съхранение: под 24 °С, на сухо и тъмно място. Подходящ за възрастни и деца над 3 години. Противопоказания: непоносимост към някоя от съставките на продукта. Алергени: Съдържа лактоза, млечен протеин! ПроЛакт Релакс+ е оригинална пробиотична хранителна добавка към рационалното хранене. На вниманието на потребителя: Да не се превишава препоръчаната доза! Да се пази на места, недостъпни за деца! Добавка към храната, не може да замести разнообразното хранене.
Състав на 2 растителни капсули (600 mg) при прием за възрастни от 2000KCal: над 500 милиона CFU пробиотични щамове на Lactobacillus delbrueckii spp. bulgaricus и Streptococcus thermophilus под формата на пробиотичен продукт PL-1C, включително бленд от аминокиселини. Протеини: 290 mg; Мазнини: 125 mg; Въглехидрати: 85 mg; Екстракт от жълт кантарион (Hypericum perforatum): 60 mg; Помощни вещества – магнезиев стеарат: 40 mg; Калций: 7,5 mg; Калий: 7,5 mg; Фосфор: 3,9 mg; Желязо: 0,07 mg; Витамин D: 0,25 µg; Витамин А: 1 µg RE; Витамин В1: 1 µg; Витамин В2: 7,5 µg; Енергийна стойност: 2,3 Kcal.
Отзиви
Все още няма отзиви.