ProLact Prental+ е нисколактозна пробиотична хранителна добавка, получена чрез млечно-кисела ферментация и лиофилизация и обогатена с екстракт от бобови шушулки. ProLact Prental+ е концентрирана форма на традиционното българско кисело мляко. Полезните бактерии са с максимална устойчивост и преживяемост при съхранение, дори и на стайна температура. След разтваряне и преминаване през стомашно-чревния тракт, полезните бактерии постигат максимална бионаличност и силен пробиотичен ефект. Екстрактът от бобови шушулки е естествен източник на фолиева киселина и в комбинация с пробиотика имат синергичен ефект и усилват действията си.
ProLact Prental+ е изцяло натурален продукт и не съдържа генноманипулирани микроорганизми, глутен, холестерол, изкуствени оцветители, соя, ядки и консерванти. Препоръчителна дневна доза 2 капсули преди храна, приети с течност. Няма ограничения във времето за приемане. Препоръчителна температура на съхранение: под 24 °С, на сухо и тъмно място. Подходящ за възрастни и деца над 3 години. Противопоказания: непоносимост към някоя от съставките на продукта. Алергени: Съдържа лактоза, млечен протеин! ПроЛакт Пренатал+ е оригинална пробиотична хранителна добавка към рационалното хранене. На вниманието на потребителя: Да не се превишава препоръчаната доза! Да се пази на места, недостъпни за деца! Добавка към храната, не може да замести разнообразното хранене.
Състав на 2 растителни капсули (600 mg) при прием за възрастни от 2000KCal: над 1 милиард CFU пробиотични щамове на Lactobacillus delbrueckii spp. bulgaricus и Streptococcus thermophilus под формата на пробиотичен продукт PL-1C, включително бленд от аминокиселини. Протеини: 244 mg; Мазнини: 105 mg; Въглехидрати: 71 mg; Екстракт от бобови шушулки (Phaseolus Vulgaris): 140 mg; Помощни вещества – магнезиев стеарат: 40 mg; Калций: 6,3 mg; Калий: 6,3 mg; Фосфор: 3,3 mg; Желязо: 0,06 mg; Витамин D: 0,21 µg; Витамин А: 0,84 µg RE; Витамин В1: 0,84 µg; Витамин В2: 6,3 µg; Енергийна стойност: 1,9 Kcal.
Отзиви
Все още няма отзиви.