ПОРЪЧКА

Екипа на онлайн магазин www.universmag.bg е създал за Вас изключително лесен и опростен начин на пазаруване:

1. Единственото нужно нещо е да си харесате някой продукт от нашият сайт, като кликнете на бутона "ВИЖ ОЩЕ" и изберете от падащите менюта - цвят, размер, номер, количество, след което натиснете синия бутон "ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА". Веднага се отбелязва избрания от Вас артикул в кошницата намираща се в горния десен ъгъл.

2. След това, автоматично се визуализира количеството и сумата на избрания продукт в кошницата, като имате опция да изберете да продължите да пазарувате или да кликнете на иконката на кошницата, която Ви отвежда към 4 стъпки за финализиране на поръчката.

При избор и натискане на синия бутон "ПОРЪЧАЙ СЕГА" автоматично системата преминава към стъпка 2 и попълване на защитената лична информация относно имената на клиента, телефон за връзка, e-mail, на който да се изпрати потвърждение и фактура на поръчката и адрес за доставка.

След като сте уточнили адреса за доставка, вида и броя на желаните продукти и сте видяли крайната сума е нужно да натиснете върху синия бутон "ПРОДЪЛЖИ".

Системата автоматично избира начина на доставка чрез "НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ" до офис на куриерската фирма или предварително избран адрес!

Ще получите автоматично съобщение и генерирана фактура за направената поръчка на Вашата електронна поща (посочена в лични данни) с описание на поръчаните продукти, тяхното количество, размер, цвят, цена, адрес и начин на заплащане, както и номера на поръчката Ви.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Нашият екип ще приеме и обработи възможно най-бързо поръчката, като след това ще се обади на предоставения от Вас телефонен номер за устно потвърждение и уточняване на адреса на доставка!

Поръчки направени до 15:00 часа в работни дни ще се обработват още същия ден, а направените след 15:00 часа - на следващия работен ден. Поръчки финализирани в Събота ще се обработват до 12 часа, тъй като куриериерите приемат поръчки до 14 часа, като поръчки получени в Неделя ще бъдат обработении и зпратени в Понеделник!

В случай, че поръчаната стока не е налична в момента, нашият екип ще се свърже с Вас възможно най-бързо, както и ще Ви се извини за причиненото неудобство!